ml
zakysaná smetana
čím více procent tuku, tím chutnější
šunkový salám
7 cm
7
ks
nakládané okurky
2
plechovka
sterilovaná zelenina
hrášek s mrkví
Postup přípravy receptu
Brambory uvaříme ve slupce. Oloupeme a necháme vychladnout. Vejce uvaříme natvrdo. Všechny suroviny nakrájíme na přibližně stejně velké kostičky a zamícháme. Necháme v chladu pár hodin uležet, nejlepší je salát až druhý den, pokud zbyde.
Zpracujeme na vále v těsto. Necháme asi 1/2 hodiny v chladničce odpočinout.
Potom vyválíme, vykrajujeme kolečka nebo…
více o Oříškovo-čokoládové sušenky
Z cukru, kvasnic a mléka zaděláme kvásek, přidáme k mouce s vejcem a se špetkou soli, necháme na teplém místě vykynout.…
více o Kynuté "pěchavičkové" knedlíky