ml
zakysaná smetana
čím více procent tuku, tím chutnější
šunkový salám
7 cm
7
ks
nakládané okurky
2
plechovka
sterilovaná zelenina
hrášek s mrkví
Postup přípravy receptu
Brambory uvaříme ve slupce. Oloupeme a necháme vychladnout. Vejce uvaříme natvrdo. Všechny suroviny nakrájíme na přibližně stejně velké kostičky a zamícháme. Necháme v chladu pár hodin uležet, nejlepší je salát až druhý den, pokud zbyde.
Očistíme a omyjeme brambory i zeleninu a uvaříme je každé zvlášť doměkka. Vychladlé brambory oloupeme, nakrájíme na…
více o Bramborový salát s majonézou
Těsto: vše uválíme dohromady a třetinu těsta dáme ztuhnout do ledničky, zbylé těsto rozprostřeme na vymaštěný plech.
…
více o Postrouhané tvarohové řezy
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
Vejce utřeme s cukrem, potom přidáme vlažnou vodu a olej. Přidáme mouku, mléko, vanilkový cukr, špetku soli a prášek do…
více o výborný borůvkový koláč