Nastrouháme 4 okurky a smícháme se 3–4 lžícemi plnotučné hořčice.
Na to nakrájíme brambory a pět vajec.
Přidáme sůl, majonézu, pepř, nálev z Moravanky a nakrájenou zeleninu z Moravanky. Zamícháme s nálevem ze 2 lžic oleje, půl hrnku krystalu a 2 lžic octa. Pomalu vše promícháme a necháme vychladit.
Brambory vložíme do hrnce s vodou a ve slupce vaříme doměkka. Měkké brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a…
více o Klasický bramborový salát
Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso…
více o Španělské ptáčky trochu jinak
Na pánvičce rozpustíme máslo a přidáme na kolečka nakrájené krabí tyčinky a na plátky nakrájeného Šmakouna, posypeme…
více o Krabí tyčinky se zeleninou