Brambory uvařte i se slupkou doměkka. Vejce vařte v osolené vodě 7 minut.
Poté vše slijte a vychladlé oloupejte a nakrájejte na poloviny. Ve větší míse přidejte k bramborám s vejci na kolečka nakrájenou papriku, nasekanou cibulku a rukolu.
Z oleje, hořčice, semínek, citronové šťávy, soli a pepře připravte dresink. Opatrně vmíchejte do salátu a ozdobte čerstvou petrželkou.
//**Tip:** Zajímavou chuť dodá dresinku také lžíce medu.//
Do mísy nakrájíme rajčata, cibuli, salám, přidáme uvařená a vychlazená vejce, majolku a podle chuti osolíme a opepříme.…
více o Rajčatový salát s vejci
Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Dáme vychladit. Během chlazení občas zamícháme,…
více o Pudinkovo-tvarohový pohár
Maso obalíme ve směsi z jogurtu, citronové šťávy, kari a soli. Poté je obalíme v rozdrcených chipsech a dáme na plech s…
více o Kuřecí kousky v chipsech