Brambory povaříme ve slupce ve vroucí vodě asi 20 minut. Necháme vychladnout, pak je oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vejce oloupeme a nasekáme. Zelenou cibulku omyjeme a nakrájíme nadrobno.
Ředkvičky omyjeme, zbavíme zelených částí a pokrájíme. Pak je krátce povaříme ve vroucí vodě a slijeme. Brambory promícháme s vejci, cibulkou, ředkvičkami a přidáme sójové klíčky. Jogurt smícháme s majonézou a okořeníme. Dresinkem zalijeme salát a necháme jej na chladném místě asi 15 minut uležet. Salát podáváme s bílým pečivem a pivem nebo mlékem.
Do mísy nakrájíme rajčata, cibuli, salám, přidáme uvařená a vychlazená vejce, majolku a podle chuti osolíme a opepříme.…
více o Rajčatový salát s vejci
Máslo utřeme s cukrem a žloutky. Přidáme tvaroh, rozinky a rozkrájené vlašské ořechy a promícháme. Nakonec vmícháme…
více o Tvarohový biskupský chlebíček