Bramborový salát s vejci a ředkvičkami

3.27

hodnoceno: 11
Příprava: 60 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 600
      g brambory
    • sůl
    • 1
      svazek ředkvička
    • 2
      ks vejce
    • pepř mletý
    • 3
      lžíce vinný ocet
    • 4
      ks jarní cibulka
    • 2
      lžíce bílý jogurt
    • 6
      lžíce majonéza
    • 100
      g sójové klíčky

Postup přípravy receptu

  • Brambory povaříme ve slupce ve vroucí vodě asi 20 minut. Necháme vychladnout, pak je oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vejce oloupeme a nasekáme. Zelenou cibulku omyjeme a nakrájíme nadrobno.
  • Ředkvičky omyjeme, zbavíme zelených částí a pokrájíme. Pak je krátce povaříme ve vroucí vodě a slijeme. Brambory promícháme s vejci, cibulkou, ředkvičkami a přidáme sójové klíčky. Jogurt smícháme s majonézou a okořeníme. Dresinkem zalijeme salát a necháme jej na chladném místě asi 15 minut uležet. Salát podáváme s bílým pečivem a pivem nebo mlékem.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: