
3.25
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. V míse smíchejte máslo, třetinu tymiánových lístků, rozmělněný česnek, šťávu… více o Jarní kuřátka s česnekovo-tymiánovým máslem
Uvařte těstoviny - špagety. Než se uvaří těstoviny opečte na velké pánvi na kostičky nakrájenou šunku a pórek, potom… více o Špagety se sýrovou omáčkou
Oloupané, pokrájené brambory dáme zapéct do trouby na pomaštěný plech, aby se vytvořila nahnědlá kůrčička. Před… více o Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Někdy to nejlepší prostě potřebuje svůj čas. A u karamelizované cibule to platí dvojnásob. Je… Celý článek
Každé znamení zvěrokruhu je něčím specifické, a to i pokud jde o chuťové preference. Dokonce i… Celý článek
Nudle jsou oblíbeným pokrmem po celém světě, ale tolik druhů, kolik mají v Asii, nikde jinde… Celý článek
Jedno italské přísloví říká, že do ženy a do melounu nevidíš. Jenže kdo by se chtěl z obchodu… Celý článek
Změklý tuk zpracováváme delší dobu s ostatními ingrediencemi, dokud nemáme hedvábné těsto. Mějte trpělivost a vydržte,… více o Vyskočky
Marináda: med, hořčici, koření (sůl, pepř, mletá paprika, rozmarýn), sojová omáčka, prolisovaný česnek. Vše promícháme.… více o Kuřecí stehýnka v medovém kabátku
Žloutky s cukrem a vodou utřeme (ušleháme), přidáme ořechy, mouku a prášek do pečiva. Nakonec přidáme ušlehané bílky.… více o Ořechový dezert
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,… více o Pařížské kostky černobílé
Těsto vypracujeme smícháním a řádným propracováním všech surovin a necháme v ledničce nejméně hodinu odležet (čím déle,… více o Smetanové kremrole
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a vejce. Přidáme nastrouhanou margot čokoládu a šlehačku. Pořádně propracujeme. … více o Buchta s margot čokoládou
Košíčky jsou lehce sladké, vhodné pro výraznou náplň. Mouku zpracujeme s cukrem, vanilkou, mandlemi, studeným máslem… více o Vanilkové košíčky
Mrkve a petržel nastrouháme nahrubo. Kapustu nakrájíme na nudličky. Vše smícháme s olivovým olejem, podlijeme polovinou… více o Polévka se zeleninkou
Na rozpáleném slunečnicovém oleji, do kterého přidáme bobkový list, a nové koření, osmažíme do sklovata na kostičky… více o Thajská čočka se zeleninou
Pečící plech vyložíme papírem na pečení a potřeme olejem. Osušené porce lososa (já jsem použila zmrazeného) rovněž… více o Jednoduchý pečený losos
Bůček nakrájíme na plátky a naklepeme. 4 vejce promícháme se solí, pepřem a jemně strouhaným česnekem. Každý plátek… více o Řízek z bůčku pro správné chlapy
Na páře připravíme brokolici. Mezitím si pokrájíme na drobné kostičky kolečka šunky a plátky ementálu, rajčátka na… více o Brokolicový mix