Suroviny na náplň vymíchejte do pěny a vytvarujte kuličky. Lepší je dát hmotu ztuhnout (do mrazáku), pak pomocí lžičky udělat hromádky, dát na tácek a znovu do mrazáku.
Těsto: Do rendlíku nasypte ořechy a nechte je trochu prohřát. Přidejte ostatní přísady a zpracujte. Po vychladnutí odeberte kousek, udělejte placičku a do ní zabalte žlutou hmotu. Obalte v kakau.
Já jsem si podsypával desku kakaem a taky ruce kakaem, jinak se to hodně lepí, ale výsledek stojí za to.
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky
Vepřová kýta recepty. Vepřovou kýtu si tentokrát zkuste podle šéfkuchaře upravit podle tohoto receptu - pěkně pečenou a…
více o Pečená vepřová kýta s paprikou
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme,…
více o Karbanátky z ovesných vloček