
3.25
Vše smícháme šlehačem, vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme asi hodinu. Po vychladnutí polijeme čoko polevou,… více o Perník s mandlemi a kokosem
Ryby omyjte, osušte a kůži nakrojte do tvaru mřížky. V misce smíchejte olej se šťávou a kůrou z citronu, nasekanou… více o Pstruzi s mandlemi a bramborovým pyré
Z droždí, cukru, trochu vlahé vody připravíme kvásek. Do mísy nasypeme oba druhy mouky, přidáme sůl, kvásek, vejce,… více o Dalamánky s mandlemi
Patříte k masožravcům? Pak nejspíš po našich receptech názor nezměníte, ale třeba zjistíte, že… Celý článek
Snídaně, svačina nebo večeře v podobě chleba nemusí být žádná nuda. Naopak můžete připravit… Celý článek
Možná jste o něm ještě neslyšeli, ale jméno Amaury Guichon je mezi cukráři pojem. Pokud jde o… Celý článek
Tradiční česká kuchyně začíná u hovězího vývaru, který je základem mnoha omáček a dalších… Celý článek
Kakao s vodou svaříme na hustou hmotu a necháme vychladit. Máslo, cukr, žloutky a vanilkový cukr vyšleháme do pěny a… více o Čokoládový nepečený dort
Maso na nudličky. Posypat solí, cukrem, solamylem, přidat česnek a prudce opečeme. Přidáme zelí na nudličky. Podlijeme… více o Kuře Liberto
Salát opereme, necháme oakpat a listy roztrháme, papriku a cibuli nakrájíme, mátu nasekáme na drobno, z citronu lžičkou… více o Řecký salát s mátou
Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na 0,5 silná kolečka, pórek také. Vymažeme zapékací mísu a dáme do ní brambory,… více o Pórkové brambory
Králíka prošpikujeme slaninou a osolíme. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme sádlo, nakrájený… více o Králík po cikánsku
Vepřovou panenku očistíme a nakrájíme na plátky. Marinujeme v oleji s pepřem a bylinkovou solí nejméně jednu hodinu. … více o Výborné špízy
HERU rozehřejeme, přidáme vodu, cukr, vanilkový cukr a kakao, promícháme. Když se cukr rozpustí, odebereme 1 sklenici … více o Zákusek „šup do trouby“
Oloupeme brambory, nové stačí očistit, podélně nakrájíme na měsíčky (osminy) a dáme vařit do mírně osolené vody.… více o Zbylé kuře
Mléko a smetanu necháme projít lehce varem, přidáme vanilkový lusk, který přepůlíme a nožem vsypeme semínka, přiklopíme… více o Vanilková zmrzlina
Maso nakrájíme na nudličky a v misce zalijeme sójovou omáčkou. Pórek nakrájíme na delší nudličky. Na rozpáleném oleji… více o Hovězí kari na pórku
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a mírně poprášíme moukou. Plátky pak dáme do vymaštěného pekáčku, poklademe na malé… více o Krkovička pečená s játry a cibulí
Začneme tím, že si namarinujeme hřbet z lososového filetu. Z cukru, mořské soli, hořčičného semínka a koňaku… více o Variace pošírovaného mořského vlka, grilovaného mořského okouna a pečeného losos