Brambory, scezenou kapustu a klobásu pokrájíme, přidáme česnek, sýr a dochutíme solí a pepřem, dobře promícháme. Vše dáme do připravené zapékací mísy a vložíme do předehřáté trouby na 25–30 minut.
Poté vyndáme, zalijeme osolenou smetanou s rozšlehaným vejcem a necháme ještě cca 5–10 minut zapéct.
Podáváme se zeleninovým salátem nebo čerstvou zeleninou.
Mléko smícháme s moukou, solí, česnekem a všleháme vejce. Kapustu nakrájenou na nudličky spaříme, scedíme a přidáme k…
více o Krakonošovy drny s kapustou
Obrané a oprané bezinky, nastrouhaná jablka a 500 g cukru vaříme 15 minut. Potom přimícháme přípravek Pektogel nebo…
více o Marmeláda z bezinek a jablek