Brambory, scezenou kapustu a klobásu pokrájíme, přidáme česnek, sýr a dochutíme solí a pepřem, dobře promícháme. Vše dáme do připravené zapékací mísy a vložíme do předehřáté trouby na 25–30 minut.
Poté vyndáme, zalijeme osolenou smetanou s rozšlehaným vejcem a necháme ještě cca 5–10 minut zapéct.
Podáváme se zeleninovým salátem nebo čerstvou zeleninou.
Mléko smícháme s moukou, solí, česnekem a všleháme vejce. Kapustu nakrájenou na nudličky spaříme, scedíme a přidáme k…
více o Krakonošovy drny s kapustou
Pečivo namočíme do studené vody. Zelí očistíme a košťál vyřízneme. Potom vložíme zelí do vařící osolené vody a postupně…
více o Zelné závitky s mletým masem
Na pánev dáme máslo, pokrájenou cibuli, pokrájené houby a dusíme do měkka. Pak zalijeme třemi vejci, patřičně osolíme a…
více o Mňamózní houbový štrůdl