Do hrnce dáme 1 lžíci sádla a zpěníme si na něm cibulku nakrájenou najemno s vymačkaným česnekem a na kostičky nakrájenou anglickou slaninou. Zalijeme vodou a přidáme Masox, kmín, pepř a špetku soli. Přidáme 2 stroužky česneku nakrájené na plátky a necháme projít varem. Na zbytku sádla si opražíme na kostičky nakrájený chléb a poté vkládáme společně se strouhaným sýrem společně do talíře s polévkou.
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě