3.55
Přebrané, oprané a namočené fazole uvaříme doměkka (nerozvaříme) a necháme vychladnout. Scedíme je, v míse smícháme s… více o Fazolový salát se slaninou
Uvaříme rýži ve varném sáčku ve slané vodě. Mezitím nakrájíme salátovou okurku, papriku a rajčata na kousky, cherry… více o Fazolový salát s rýží
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké, můžeme vodu trochu… více o Fazolový salát s křenem
Zbyl vám po svátcích vaječný likér? Pozvěte tedy rodinu nebo přátele nejen na skleničku, ale i… Celý článek
Odborníci na zdravou stravu tvrdí, že nejzdravější je jídlo v přirozeném stavu a co… Celý článek
Princezna z Walesu je živým důkazem toho, že krása vychází zevnitř. Od její dokonalé pleti až… Celý článek
Přání zhubnout patří mezi nejčastější novoroční předsevzetí. Jak ale ukazují výzkumy, jen… Celý článek
**Asi na 40ks.** Vše do mísy a šlehat do hladka, z kraje šlehám na málo, pak na nejvyšší stupeň. Na 2 plechy pečící… více o Kokosky jako z cukrárny
Tuňáka vyjmeme z plechovky (pokud máte čersvého doporučuji ho blanšírovat nebo orestovat s bílým vínem). Ovšem budeme… více o Letní úžasnost z tuňáka
Žloutky, cukr a vodu ušleháme do pěny (když děláme ručně vařečkou, tak alespoň půl hoďky), přidáme promíchanou mouku s… více o Makovec s krémem
Nevykostěná kuřecí stehna omyjeme osolíme, potřeme grilovacím kořením. Obalíme v trojobalu. Vložíme do pekáče, aby se… více o Kuřecí stehna v trojobalu
Všechny suroviny dáme do mixéru. Důkladně promixujeme a ihned podáváme. :-) Můžeme ve sklenicích ještě ozdobit… více o Shake s malinami
Zeleninu orestujeme na rozpuštěném másle. Zalejeme vodou, přidáme na kostky nakrájené maso a vaříme do změknutí. Poté… více o Zeleninová polévka s kuřecím masem
Osolené porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme půl hodiny odležet v chladu. Pak obalíme v mouce a poté ve… více o Kapr na povidlech a mandlích s teplým bramborovým salátem
Do mísy prosijeme odvážené množství cukru a mléka, promícháme a přesypeme do pekárny. Přidáme med, sirup, aroma a vodu… více o Falešná marcipánová hmota
Vepřový bok si pokrájíme na plátky silné asi 1 - 1,5 cm. Drůbeží játra si očistíme. Obojí osolíme, dobře okmínujeme a… více o Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně
Bílý jogurt, tvaroh a zakysanou smetanu smícháme dohromady. Ve druhé míse vyšleháme smetanu ke šlehání. Tuhou šlehačku… více o Nepečené mlsání
Z mrazáku vyndáme špenát a necháme povolit. Na másle necháme zesklovatět cibulku a vložíme na ní špenát. Ten vaříme tak… více o Jednoduchý špenát
V pánvi na dvou lžících oleje osmahneme uzeninu. Poté přidáme zeleninu a lehce orestujeme. Po chvíli přidáme uvařené… více o Chalupářské těstoviny