Nejdříve si připravíme dresink z tvarohu, pomletých ořechových jader, smetany, několika kapek estragonového octa a pokrájené pažitky. Důkladně ho promícháme a necháme chvíli rozležet. Brokolici rozdělíme na porce a vložíme do vařící osolené vody. Vaříme asi 10 minut, vyjmeme a necháme okapat. Ještě teplou brokolici přelijeme tvarohovým dresinkem a podáváme s brambory pečenými ve slupce.
Hermelíny podélně rozpůlíme, poklademe plátky česneku (jeden stroužek na jednu půlku hermelínu) a posypeme směsí koření…
více o Nakládaný hermelín III.
Kuřecí špalíčky omyjeme, osolíme, pokapeme citronem, okořeníme tymiánem, pokapeme olejem a opečeme na pánvi. Vyndáme je…
více o Kuřecí špalíčky na tymiánu
Špenátová omáčka: na plátku Hery osmahneme ciibulku, přidáme rozkrájený mražený špenát (je dobré koupit již naporcovaný…
více o Gnocchi se špenátem a nivou