Na páře připravíme brokolici. Mezitím si pokrájíme na drobné kostičky kolečka šunky a plátky ementálu, rajčátka na půlky, jarní cibulky najemno. Spařenou brokolici pokrájíme na drobnější kousky a lehce podle chuti osolíme.
Na rozehřáté pánvi s kapkou oleje lehce opečeme cibulku a hned přidáme rajčata, která malinko pustí šťávu. Vzápětí přidáme šunku a půlku připraveného ementálu, který se začne rozpouštět a směs příjemně navoní. Mícháme, aby se sýr zbytečně nespojoval ve velké kusy, měl by být všude. Přidáme brokolici, promícháme a dosypeme zbytek sýru.
Umyjeme jahody a ostružiny.
Jahody překrojíme na polovinu a hodíme s ostružinami do ručního mixéru. Pak už jen přidáme…
více o Black & Strawberries mix
Listové těsto rozválíme a nakrájíme na čtverce velké tak, abychom do něj mohli zabalit celý hermelín, posypeme kořením …
více o Hermelín v listovém těstíčku
Uvaříme brambory ve slupce, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, sůl, špetku…
více o Výborná chlebíčková pomazánka
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát
Rýži dáme předvařit cca na 15 minut do vody s masoxem. Kontrolujeme, aby se nepřipálila, můžeme podlévat trochou vody.…
více o Zbytkové rizoto (dietní)