Broskve nakrájíme na kostičky a hodíme do kastrolu.
Vedle smícháme pudink s vodou (stejně vody jako je na obalu napsáno mléka).
Formu vymažeme a vysypeme moukou a dáme do ní vrstvu piškotů. Broskve v kastrolu začínáme vařit, postupně přidáváme vodu s pudinkem. Pak střídavě nanášíme broskve s piškoty po okraje formy.
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Žloutky ušleháme s cukrem, horkou vodou, zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků…
více o Jahodovo-rebarborové řezy
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví
Cibuli nakrájíme na jemno, z vajec vyrobíme vejce míchaná, špekáčky a okurky rozřízneme podélně na čtvrtiny. Plátky…
více o Španělské ptáčky podle mamky