Broskve nakrájíme na kostičky a hodíme do kastrolu.
Vedle smícháme pudink s vodou (stejně vody jako je na obalu napsáno mléka).
Formu vymažeme a vysypeme moukou a dáme do ní vrstvu piškotů. Broskve v kastrolu začínáme vařit, postupně přidáváme vodu s pudinkem. Pak střídavě nanášíme broskve s piškoty po okraje formy.
Z oleje, česneku a koření (já používám drcený pepř, trošku chilli, koriandr a drcený kmín) připravíme marinádu, kotlety…
více o Božské vepřové kotletky
Plátky krkovičky jemně rukou (pěstí) naklepeme, z osou stran lehce osolíme, opepříme. Jednu stranu posypeme troškou…
více o Dušená krkovička se zeleninou
1. Pórek okrájejte tak, aby vám zbyly pouze bílé a světle zelené části. Dobře opláchněte a nakrájejte na 5 cm kousky.
…
více o Pórkovo-bramborová polévka