Těsto: Všechny přísady smícháme, nejlépe ručním šlehačem. Pudink nevaříme, sypeme pudinkový prášek. Dáme na formu 30x40 cm. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 20–25 minut, v horkovzdušné jen na 160 °C.
Po vychladnutí potíráme krémem. Želatinu připravíme podle návodu, postupně přidáváme zakysanou smetanu a vyšlehanou šlehačku s vanilkovým cukrem. Hladce rozetřeme na hotové těsto.
Pudink bez vaření (vanilkový) připravíme podle návodu. Naplníme do sáčku a děláme na krém mřížky. Až do konzumování necháme v chladu.
Smetany ušleháme spolu s moučkovým cukrem, přidáme mascarpone, pomazánkové máslo, zakysanou smetanu a vyšleháme krém.…
více o Banánovo-broskvové tiramisu
Změklé máslo, sůl, moučkový a vanilkový cukr utřeme do pěny. Postupně za stálého míchání přidáváme vejce, marmeládu a…
více o Smetanové řezy s broskvemi
Z jablek odkrojíme horní část a vykrojíme jaderník. Potom jablka vydlabeme. Vnitřek potřeme citronovou šťávou, osolíme,…
více o Jablka plněná mletým masem
Jako mnoho jiných, i mne inspiroval film Slavnosti sněženek, kde se dva myslivecké spolky hádají, jestli kance udělají…
více o Kanec se šípkovou omáčkou
1den: 1 kg omytého rybízu přelijeme 1 litrem horké vody, přidá se lžička kyseliny citrónové, lehce promíchat a nechá se…
více o Rybízová šťáva za studena