Těsto: Všechny přísady smícháme, nejlépe ručním šlehačem. Pudink nevaříme, sypeme pudinkový prášek. Dáme na formu 30x40 cm. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 20–25 minut, v horkovzdušné jen na 160 °C.
Po vychladnutí potíráme krémem. Želatinu připravíme podle návodu, postupně přidáváme zakysanou smetanu a vyšlehanou šlehačku s vanilkovým cukrem. Hladce rozetřeme na hotové těsto.
Pudink bez vaření (vanilkový) připravíme podle návodu. Naplníme do sáčku a děláme na krém mřížky. Až do konzumování necháme v chladu.
Smetany ušleháme spolu s moučkovým cukrem, přidáme mascarpone, pomazánkové máslo, zakysanou smetanu a vyšleháme krém.…
více o Banánovo-broskvové tiramisu
Změklé máslo, sůl, moučkový a vanilkový cukr utřeme do pěny. Postupně za stálého míchání přidáváme vejce, marmeládu a…
více o Smetanové řezy s broskvemi
kralika rozsekame na porce. Doprostred pekace polozime kachnu okolo nasklademe porce kralika, pridame nakrajenou cibuli…
více o Kachna pecena s kralikem
Do mouky se solí přidáme máslo a tuk a prsty vypracujeme drobenku. Přidáme vodu a zpracujeme těsto, které odložíme na…
více o Jablečný koláč od Sněhurky
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města