Těsto: Všechny přísady smícháme, nejlépe ručním šlehačem. Pudink nevaříme, sypeme pudinkový prášek. Dáme na formu 30x40 cm. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 20–25 minut, v horkovzdušné jen na 160 °C.
Po vychladnutí potíráme krémem. Želatinu připravíme podle návodu, postupně přidáváme zakysanou smetanu a vyšlehanou šlehačku s vanilkovým cukrem. Hladce rozetřeme na hotové těsto.
Pudink bez vaření (vanilkový) připravíme podle návodu. Naplníme do sáčku a děláme na krém mřížky. Až do konzumování necháme v chladu.
Smetany ušleháme spolu s moučkovým cukrem, přidáme mascarpone, pomazánkové máslo, zakysanou smetanu a vyšleháme krém.…
více o Banánovo-broskvové tiramisu
Změklé máslo, sůl, moučkový a vanilkový cukr utřeme do pěny. Postupně za stálého míchání přidáváme vejce, marmeládu a…
více o Smetanové řezy s broskvemi
Žloutky a cukr vyšleháme do bělavé pěny a vmícháme 150 g nutelly. Z bílků ušleháme tuhý sníh a střídavě s moukou ho…
více o Piškotová roláda s nutellou
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Kuřecí špalíčky omyjeme, osolíme, pokapeme citronem, okořeníme tymiánem, pokapeme olejem a opečeme na pánvi. Vyndáme je…
více o Kuřecí špalíčky na tymiánu
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy