Těsto: Všechny přísady smícháme, nejlépe ručním šlehačem. Pudink nevaříme, sypeme pudinkový prášek. Dáme na formu 30x40 cm. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 20–25 minut, v horkovzdušné jen na 160 °C.
Po vychladnutí potíráme krémem. Želatinu připravíme podle návodu, postupně přidáváme zakysanou smetanu a vyšlehanou šlehačku s vanilkovým cukrem. Hladce rozetřeme na hotové těsto.
Pudink bez vaření (vanilkový) připravíme podle návodu. Naplníme do sáčku a děláme na krém mřížky. Až do konzumování necháme v chladu.
Smetany ušleháme spolu s moučkovým cukrem, přidáme mascarpone, pomazánkové máslo, zakysanou smetanu a vyšleháme krém.…
více o Banánovo-broskvové tiramisu
Změklé máslo, sůl, moučkový a vanilkový cukr utřeme do pěny. Postupně za stálého míchání přidáváme vejce, marmeládu a…
více o Smetanové řezy s broskvemi
Kuřecí prsíčka omejeme, osolíme, opepříme a dáme do většího pekáčku. Na to nakledeme nakrájený pórek na kolečka. Na…
více o Kuřecí maso s nivovou omáčkou
Nejprve si připravíme zálivku. Cibuli nakrájíme najemno, smícháme s olejem (cca 2 lžíce), osolíme a vytrvale mícháme v…
více o Ledový salát s extra zálivkou
Oloupeme papáju a ananas, nakrájíme na kousky a necháme hodinu táhnout v kokosovém sirupu se šťávou z citronů.
Přidáme…
více o Bowle s ananasem a papájou