Z přísad na těsto ušleháme hladké těsto. Vlijeme ho na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech s vyšším okrajem. Posypeme drobně pokrájenými broskvemi a upečeme. Necháme zchladnout.
Zatím se dáme do přípravy krému. Šťávu z kompotu doplníme vodou do objemu 800 ml. V části tekutiny rozmícháme pudinkové prášky. Zbytek dáme vařit, přidáme cukry. Když směs začně vřít, vlijeme rozmíchané prášky a uvaříme klasický pudink. Odstavíme z ohně a pomalu vmícháme želatinu, pak tvaroh a smetanu. Pokud směs není kvůli tvarohu hladká, rozšleháme elektrickým šlehačem.
Krémem potřeme vychladlý moučník a posypeme Grankem nebo strouhanou čokoládou.
Rohlíky podélně rozpůlíme a půlky pomažeme hořčicí - nešidíme. Opepříme a poklademe kolečky cibule. Na spodní půlku…
více o Párky v rohlíku trochu jinak
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové
Jako mnoho jiných, i mne inspiroval film Slavnosti sněženek, kde se dva myslivecké spolky hádají, jestli kance udělají…
více o Kanec se šípkovou omáčkou