Vejce utřeme s vanilkovým i krystalovým cukrem. Postupně přidáváme mléko, olej a mouku s práškem do pečiva. Vše šleháme nejlépe mixérem. Těsto si rozdělíme na dvě půlky. Do jedné přidáme 3 lžíce kakaa. Bílou část nalijeme na olejem vymazaný, moukou vysypaný větší plech. Tmavou část nalijeme na světlou. Broskve scedíme, nakrájíme a klademe na těsto. Dáme do předem vyhřáté trouby na 170 stupňů na 30–35 minut.
Pět minut před vytáhnutím moučníku z trouby si uděláme pudink. Použijeme nálev z broskví. Smícháme 0,4 l nálevu se stejným množstvím vody a dvěma pudinky. Vaříme, dokud pudink nezhoustne. Po upečení buchtu přelijeme tímto pudinkem.
Prsíčka nakrájíme na nugetky, velikost cca 2x5 cm. Tyto naložíme do zákysu, nejlépe přes noc. Nezapomeneme mírně osolit…
více o Kuřecí nugety Hogo-fogo
Krabí tyčinky (mírně rozmrazené) nakrájíme na kolečka, pórek na drobno a kukuřici scedíme. Všechny ingredience smícháme…
více o Salát z krabích tyčinek
Do mouky uděláme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Přelijeme trochou mléka a smícháme s droždím. Necháme asi 10 minut…
více o Skořicoví šneci s polevou