Vejce utřeme s vanilkovým i krystalovým cukrem. Postupně přidáváme mléko, olej a mouku s práškem do pečiva. Vše šleháme nejlépe mixérem. Těsto si rozdělíme na dvě půlky. Do jedné přidáme 3 lžíce kakaa. Bílou část nalijeme na olejem vymazaný, moukou vysypaný větší plech. Tmavou část nalijeme na světlou. Broskve scedíme, nakrájíme a klademe na těsto. Dáme do předem vyhřáté trouby na 170 stupňů na 30–35 minut.
Pět minut před vytáhnutím moučníku z trouby si uděláme pudink. Použijeme nálev z broskví. Smícháme 0,4 l nálevu se stejným množstvím vody a dvěma pudinky. Vaříme, dokud pudink nezhoustne. Po upečení buchtu přelijeme tímto pudinkem.
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Studené je oloupeme a nastrouháme na jemné nudličky. Přidáme k nim…
více o Bramborové lívanečky s jablky
Kuřecí čtvrky omyjeme, potřeme česnekem, posypeme kmínem,gril.kořením a osmažíme na pánvi na oleji.
Pak vyndáme maso…
více o Kuřecí čtvrtky s rýží od Peti