Máslo utřete s cukrem do pěny a pak do ní zašlehejte vejce. Přidejte mouku, kakao, kypřicí prášek. Vše promíchejte a nakonec vhoďte nasekanou čokoládu.
Pečte asi 35 minut.
Poleva: V mikrovlnce rozehřejte mléčnou čokoládu, nechte ji pár minut stát a přimíchejte do ní krémový sýr. Polevou potřete hotový moučník. Můžete ještě posypat najemno nasekanou čokoládou.
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy