
2.57
Bílý chléb nebo veku opečeme na pánvičce či v sendvičovači. Můžeme potřít česnekem. Posypeme bazalkou. Nakrájíme na… více o Italská bruschetta
Nakrájenou bagetu opečeme na pánvi s olivovým olejem. Tuňák rozdrobíme a smícháme s ostatními surovinami. Natřeme na… více o Tuňáková bruschetta
Bagetu nakrájíme na plátky a opečeme, z rajčat vydlabeme semínka a vyhodíme. Rajčata nakrájíme na kostičky a se solí je… více o Bruschetta s rajčaty a parmazánem, rukolový salát se sušenými rajčaty a parmazán
Možná jste už slyšeli o metodě KonMari nebo alespoň o ženě, která ji vytvořila – japonské… Celý článek
Kuře milují děti i dospělí. Není divu. Jeho maso je křehké a jemné, je rychle hotové a můžete… Celý článek
Máte v plánu vařit hovězí guláš, svíčkovou, roštěnou nebo si položit kus dobrého steaku na… Celý článek
Plněné knedlíčky můžete ochutnat po celém světě, zbožňují je totiž snad úplně všude. Vypadají… Celý článek
Přebrané borůvky uvaříme ve vodě. V mléce rozmočíme žemli, přidáme borůvky, povaříme a pak vše rozmixujme, okořeníme… více o Borůvková polévka
Uvaříme těstoviny tzv. na skus, scedíme. Do připravené misky si nakrájíme šunku, kečup, cibuli, prolisujeme čenek,… více o České lasagne :)
Vše smícháme dohromady, těsto dáme na chvíli do lednice ztuhnout. Tvoříme kuličky a obalíme v kokosu. Uchováváme v… více o Kokosové kuličky
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme osolené a opepřené maso, orestujeme, přidáme na kostičky pokrájený česnek i okurky a… více o Námořnické kotlety
Z mouky, másla a jogurtu vypracujeme těsto, vyválíme plát. Dílky pomerančů rozřízneme napříč a obalíme je v pískovém… více o Pomerančový závin
Syrová vajíčka rozklepneme do hrnku. Přidám utřený česnek (podle chuti), na kostičky nakrájenou anglickou slaninu,… více o Rychlovka z vajec
Zeleninu očistíme a syrovou (!) ji nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme citronovou šťávu, olivový olej, případně… více o Salát plný zdraví – celer a červená řepa
Na jednu quesallidu použijeme půlku oloupané papriky, špalíček sýra a jednu tortillu. Náplň dáme do středu tortilly, tu… více o Quesadillas
Porce slepice protkneme slaninou, osolíme a opečeme na másle a oleji. Vyjmeme, do tuku přidáme nadrobno nakrájenou… více o Slepice na smetaně
Máslem vymažeme koláčovou formu, kterou vysypeme piškotovými drobečky (čerstvou strouhankou) a na dně formy necháme… více o „Hned" jablečný (hruškový) koláč
1. Ze zelí vymačkáme šťávu a překrájíme je. Šalotku nakrájíme na kostičky. Papriky omyjeme, rozpůlíme, vykrojíme stopky… více o Salát z kysaného zelí
Uvedené suroviny na těsto se zpracují. Utvoří se kuličky, jež se zlehka obalí v mletém cukru a vtlačením do formičky… více o Ořechové vosí úly