Bruschetta s rajčaty a parmazánem, rukolový salát se sušenými rajčaty a parmazán
3.33
hodnoceno: 3
Příprava:neuvedeno
Porce:neuvedeno
Kalorie:neuvedeno
Suroviny
Bruschetta
máslo
sůl
500
g
rajčata
1
lžíce
olivový olej
2
stroužek
česnek
1
ks
bageta
bazalka
50
g
parmazán
Rukolový salát
200
g
rajčata
100
ml
olivový olej
200
g
parmazán
200
g
rukola
Postup přípravy receptu
Bagetu nakrájíme na plátky a opečeme, z rajčat vydlabeme semínka a vyhodíme. Rajčata nakrájíme na kostičky a se solí je osmahneme na pánvi, bagety potřeme česnekem a máslem, poté na bagetu položíme rajčata a hoblinky parmazánu, ozdobíme bazalkou a můžeme podávat.
Na salát si omyjeme rukolu, necháme ji okapat nebo osušíme. Do mísy přilijeme olivový olej a balsamikový ocet, osolíme a promícháme. Poté přidáme rajčata a nakrájený parmazán.
Těstoviny uvaříme a přidáme na pánev s olejem a česnekem. Potom přidáme nakrájená sušená rajčata a hobliny parmazánu.…
více o Těstoviny se sušenými rajčaty
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny