Bruschetta s rajčaty a parmazánem, rukolový salát se sušenými rajčaty a parmazán
3.33
hodnoceno: 3
Příprava:neuvedeno
Porce:neuvedeno
Kalorie:neuvedeno
Suroviny
Bruschetta
máslo
sůl
500
g
rajčata
1
lžíce
olivový olej
2
stroužek
česnek
1
ks
bageta
bazalka
50
g
parmazán
Rukolový salát
200
g
rajčata
100
ml
olivový olej
200
g
parmazán
200
g
rukola
Postup přípravy receptu
Bagetu nakrájíme na plátky a opečeme, z rajčat vydlabeme semínka a vyhodíme. Rajčata nakrájíme na kostičky a se solí je osmahneme na pánvi, bagety potřeme česnekem a máslem, poté na bagetu položíme rajčata a hoblinky parmazánu, ozdobíme bazalkou a můžeme podávat.
Na salát si omyjeme rukolu, necháme ji okapat nebo osušíme. Do mísy přilijeme olivový olej a balsamikový ocet, osolíme a promícháme. Poté přidáme rajčata a nakrájený parmazán.
Těstoviny uvaříme a přidáme na pánev s olejem a česnekem. Potom přidáme nakrájená sušená rajčata a hobliny parmazánu.…
více o Těstoviny se sušenými rajčaty
Vločky propláchneme vodou, zalijeme je horkým mlékem (asi 1/2 celkového množství, tj. 1/4 l) a necháme asi 20 minut…
více o Lívance z vloček bez droždí
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách…
více o Kuřecí řízek po švýcarsku