Brusinková omáčka – Cumberland sauce

3.31

hodnoceno: 16
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 2
      lžíce červené víno
    • 1
      lžička citronová šťáva pokud je pomeranč sladký
    • 1
      lžíce dijonská hořčice nebo kvalitní pepřové, raději méně
    • 1
      lžička pomerančová šťáva slouží k lehkému naředění
    • 1
      lžička pomerančová kůra
    • 2
      l zavařenina lesní brusinková zavařenina
    • 1
      l rybízová marmeláda
    • 1
      lžička šťáva - zázvorová není nutná, pokud dáme dijonskou hořčici

Postup přípravy receptu

  • Všechny ingredience dobře promícháme a necháme chvíli odležet.
  • Podáváme k provensálské paštice z drůbežích jater.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: