Vajíčka si rozdělíme na žloutky a bílky. Žloutky vyšleháme s cukrem a potom přidáme vodu a olej, opět vyšleháme. Nakonec přidáme mouku a prášek do pečiva a opět vyšleháme. Pokud je těsto tuhé, přidáme ještě vodu, sama osobně přidávám ještě asi 5 lžic, ale to záleží na situaci. Nakonec vyšleháme z bílků sníh a lehce vmícháme do těsta. Těsto vlijeme do vymazaného a vysypaného plechu a pak přidáme ovoce.
Pečeme při 180 °C v předem předehřáte troubě, až bude bublanina pěkně upečená.
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka
Cibuli osmažíme do žluta na másle, přidáme rozmačkaný česnek, rýži a vejce a dobře zamícháme s masem. Ochutíme kořením…
více o Řecké biftečky z mletého masa