3.5
Do nádoby naskládejte piškoty, zalijte je smetanou a položte vrstvu nakrájených jahod. Na ni naskládejte opět piškoty,… více o Piškotová s jahodami
Troubu předehřejte na 180 °C. Smíchejte mouku, sůl a cukr. Máslo nakrájejte na malé kousky a postupně přidávejte do… více o Galetky s jahodami
V míse smícháme 110 g mouky, 2 vanilkové cukry, 150 g cukru a 2 žloutky. Ze 2 bílků ušleháme sníh se špetkou soli a… více o All exclusive s jahodami
Na podzimní houby jsme si sice museli trochu počkat, o to plnější košíky si ale teď z lesa… Celý článek
Podzim je obdobím, kdy se příroda zbarvuje do teplých odstínů a na naše talíře přicházejí… Celý článek
Neexistuje moc dezertů, které by byly populární po celém světě. Dýňový koláč neboli pumpkin… Celý článek
Na povrchu křupavé, uvnitř šťavnaté, voňavé a plné chuti. Karbanátky připravené z hub potěší… Celý článek
Kotlety nařízneme, naklepeme, osolíme, obalíme v paprice a mouce, a na oleji se zpěněnou cibulkou opečeme. Zalijeme… více o Kotlety na paprice
Ze všech surovin (bez mouky!) uplácat jeden knedlík a mírným varem vařit přesně 10 minut. Nemůže se nepovést a je jedlý. více o Houskový knedlík pro nejisté kuchařky
Vše smícháme a necháme chvílku odpočinout v ledničce. Z těsta pak lžičkou nabíráme těsto a uděláme kuličku, kterou na… více o Medové cookies
Zaděláme kynuté těsto běžným způsobem, nezapomeneme na prášek do pečiva (díky němu zůstanou buchty krásně vláčné i… více o Výborné buchty
Na konec rozpustíme pár zrníček potravinářského barviva ve třech kapičkách vody a potom teprve obarvíme a znovu… více o Domácí marcipán od paní Jany
1) Rozehřejeme olej v hrnci 2) Vložíme najemno nasekanou cibuli 3) Až cibule krásně zesklovatí, přidáme najemno… více o Pikantní buřtguláš
Hlívu očistíme a pokrájíme na proužky. V hrnci rozpálíme lžíci sádla a asi 5 minut na něm hlívu restujeme, zalijeme… více o Falešná dršťková polévka z hlívy ústřičné
Velkou cibuli nakrájíme najemno a na másle zpěníme. Přidáme nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu (dávám mraženou směs… více o Dobrá zeleninová polévka
Pánev s nepřilnavým povrchem rozpalte na velkém plameni. Přidejte olej a po chvíli i kuře. Z každé strany jej opečte… více o Sójové kuře s brokolicí
Tvaroh vmícháme s pomazánkovým máslem, rumem a polovinou cukru. Zbylí cukr přidáme do horkého espresa, přimícháme likér… více o Banánovo-kávové tiramisu
Na začátek chci upozornit, že třtinový cukr a skořici jsem vynechala. Nejvíce se hodí keramická miska, viz. obrázky.… více o Pečené jablko
Suroviny v uvedeném pořadí dáme do pekárny a zapneme program Těsto. S těstem se perfektně pracuje, krásně se balí do… více o Honzovy buchty