
3.07
Špenát rozmrazíme podle návodu na obalu a pak ho vidličkou rozmělníme. Kuřecí řízky omyjeme, osušíme a nakrájíme na… více o Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Elektrickými metlami prošlehejte žloutky a polovinu cukru do pěny a dejte stranou. V jiné, zcela čisté misce,… více o Piškotová roláda s kokosovým krémem a jahodami
Bílky vlijeme do mísy, přidáme polovinu krupicového cukru a nad vodní lázní šleháme 5 minut. Mísu sundáme z vodní lázně… více o Bezé laskonky
Známe to asi všichni. Občas se prostě stane, že zůstane ležet v sáčku zabalených pár kousků… Celý článek
Jahody jsou skvělé, ale také velmi křehké a poměrně drahé. Takže když je někde mají za dobrou… Celý článek
Léto voní po čerstvých jahodách, slunci a radostném dětském smíchu. A přesně tak to vypadá na… Celý článek
Původně byla architektkou, ale pak ji naprosto uchvátil svět cukrařiny. Seznamte se s Dinarou… Celý článek
V osolené vodě uvaříme brambory, slijeme a rozmačkáme na kaši. V jiném hrnci uvaříme kapustu, dokud nevypadá "povadle".… více o Bramborové koláčky
Změklou heru vyšleháme s cukrem, postupně zašleháme žloutky (měly by mít pokojovou teplotu) a přidáme mléko s moukou a… více o Meruňkové řezy s kokosovou peřinou
Ingredience rychle zpracujeme na těsto a necháme hodinu odpočinout. Poté vyválíme na plát a vykrajujeme kolečka se… více o Miminka
Všechny suroviny smícháme, vytvoříme hladké těsto. Necháme do druhého dne odležet zabalené v lednici, poté pečeme… více o Perníčky III.
Mouku prosejeme na vál. Ostatní suroviny svaříme ve vodní lázni, jedlou sodu přidáme nakonec. Teplou směs zpracujeme s… více o Velikonoční medové řezy
Výhonky se propláchnou a nechají se okapat, zalijí se 1,1/4 l vařicí vody a vaří se 10 minut. Pak se to nechá 3 dny… více o Med z mladého jehličí
1. Salám Junior nakrájíme na kostky, na větší kostky nakrájíme oloupanou cibuli. 2. Salám s cibulí dáme do mixéru,… více o Salámová pochoutka
Nakrájená rajčata a Mozzarellu položíme do kruhu na talíř a pokapeme olivovým olejem.Špetku bazalky a salátové koření a… více o Mozzarellový salát
Srnčí maso protkneme špekem, osolíme, opepříme a ze všech stran osmahneme (orestujeme) na tuku. Kořenovou zeleninu… více o Srnka na smetaně (svíčková) s karlovarským knedlíkem a brusinkami
Krém: vše, kromě másla šleháme v míse nad párou (chvilku to trvá) až je z toho hustý krém. Ten necháme vychladnout a… více o Piškotové brambůrky
V páře šleháme 10 minut cukr, tuk, med, mléko a vejce. Hmota se nesmí vařit. Hmotu odstavíme a nalijeme ji na mouku… více o Medovníkové hvězdičky
Na drobno nastrouhanou mrkev a rozkrájenou cibulku orestujeme na másle. Přidáme dětskou krupičku a majoránku. Přidáme… více o Mrkvová polévka