Tuk utřeme s cukrem, přidáme žloutky a střídavě mléko s prosátou moukou a kypřicím práškem. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Vymažeme a vysypeme moukou plech a nalijeme do něj těsto. Na těsto poklademe ovoce a dáme péci na 15 minut do trouby.
Mezitím zhotovíme bezé. V horké lázni vyšleháme bílky s cukrem do zhoustnutí, poté je vyjmeme a šleháme do vychladnutí. Nakonec lehce vmícháme kokos a potřeme touto hmotou předpečenou bublaninu, dále dopékáme 30 minut.
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje…
více o Holubci od rodilé Ukrajinky
Všechny ingredience dáme do kastrůlku na sporák a za stálého míchání necháme rozpustit. Nesmí se vařit!
Používáme na…
více o Čokoládová poleva na dorty
Tento recept kdysi dávno objevila moje maminka v nějakém kuchařském časopise a uchytil se, můj partner již nechce jinou…
více o Rychle, zdravě a chutně losos