
3.1
Smícháme všechny ingredience dohromady. Dáme na vymazaný pekáč a pečeme asi 30 minut při 120 °C. Je to rychlý a výborný… více o Makovec raz dva
První věc, kterou začneme je, že si připravíme marinádu. Ta vznikne smícháním všech druhů koření s olejem. Dále si… více o Křupavý bůček
Bůček uvaříme s bobkovým listem, pepřem a 12 stroužky česneku. Ještě teplý ho potřeme kašičkou, kterou jsme udělali ze… více o Nakládaný bůček
Některé dorty vypadají až příliš dobře na to, abyste měli chuť je sníst. Siân-Amy Pettit známá… Celý článek
Mazání másla na chleba je činnost, nad kterou většina z nás vůbec nepřemýšlí. Ukrojíte chleba,… Celý článek
Málokteré ovoce dokáže člověka tak pozitivně naladit jako krásně oranžové meruňky. Zavařte si… Celý článek
Ovocné koláče k létu prostě patří. Nebojte se jich a upečte si některý podle receptu slavných… Celý článek
Vyškvaříme na drobno nakrájenou slaninu, přidáme na kostičky krájené rohlíky a po chvíli zalijeme vyjíčky,… více o Policejní krokety
Z uvedených surovin vypracujeme lívancové těsto, necháme v teple nakynout a smažíme na lívanečníku. více o Lívance s jablky
Plech si vytřeme máslem, rozválíme si těsto a dáme ho na plech. Mezitím si uvaříme špenát. Poté rovnoměrně nanášíme… více o Špenátový závin se slaninou a sýrem
Bílky ušleháme s pískovým cukrem. Přidáme žloutky a mouku a ještě nějakou chvilku šleháme. Předehřejeme troubu na 180… více o Těsto na roládu podle Marty Machové
V kastrolu s nepřilnavým dnem přiveďte k varu mléko se špetkou soli a polovinou másla. Přisypte mouku a za stálého… více o Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta
Očištěné kuře osolíme, okořeníme, podlijeme trochou oleje a horkou vodou a v troubě upečeme po obou stranách dočervena.… více o Moravské kuře
Na rozehřátý olej se dá pokrájená cibule a na kostičky nakrájené maso. Zadusí se a po chvilce se přidá červená paprika,… více o Džuveč
Pekáček vyložíme alobalem, abychom po večeři neměli práci s mytím. Kuřecí porce omyjeme, po obou stranách dobře (!)… více o Kuře ein zwei
Brambory oloupeme, nakrájíme na centimetrové plátky, klademe na plech vymazaný olejem. Brambory na povrchu potřeme… více o Česnekové brambory
Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a opečeme na másle, osolíme, opepříme. Zalijeme převařenou vodou, přidáme půl… více o Žampionová krémová polévka
Na pánev dáme máslo, pokrájenou cibuli, pokrájené houby a dusíme do měkka. Pak zalijeme třemi vejci, patřičně osolíme a… více o Mňamózní houbový štrůdl
Na trošce oleje osmažíme cibuli dosklovata, přidáme plátky žampionů a zprudka je osmažíme. Přidáme pokrájená rajčata a… více o Listové šátečky (nejen) s tuňákem