Vejce vaříme 8 minut a oloupeme je. Bůček nakrájíme na kostky. Do kastrůlku dáme sójovou omáčku, víno, vodu, cukr, sůl a chilli (pokud máme papričku, nakrájíme ji nadrobno). Do směsi vložíme maso a na mírném ohni vaříme 15 minut.
Potom přidáme vejce, plamen snížíme na minimum a za občasného otočení vajec vaříme pomalu ještě 30 minut, dokud z omáčky nezůstane polovina.
Podáváme s rýží (na 1 porci dávame k masu 1 vejce).
Nudle uvaříme v osolené vodě se lžící oleje. Uvařené scedíme, osmažíme na oleji a dáme do tepla. Zpěníme cibuli a pórek…
více o Smažené nudle na čínský způsob
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleněné nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem…
více o Mletý bůček se směsí sýrů
Zhladké mouky ,tvarohu a soli vypracujeme jemné těsto. Dáme jej do misky a necháme 20 nimut odležet v chladničce,aby…
více o Půlměsíce z tvarohového těsta
Vyšleháme mouku s vejcem. Poté pomalu přiléváme vodu. V případě vody se řídíme spíše podle rozumu, těsto by mělo mít…
více o Galletes - slane palacinky