Vejce vaříme 8 minut a oloupeme je. Bůček nakrájíme na kostky. Do kastrůlku dáme sójovou omáčku, víno, vodu, cukr, sůl a chilli (pokud máme papričku, nakrájíme ji nadrobno). Do směsi vložíme maso a na mírném ohni vaříme 15 minut.
Potom přidáme vejce, plamen snížíme na minimum a za občasného otočení vajec vaříme pomalu ještě 30 minut, dokud z omáčky nezůstane polovina.
Podáváme s rýží (na 1 porci dávame k masu 1 vejce).
Nudle uvaříme v osolené vodě se lžící oleje. Uvařené scedíme, osmažíme na oleji a dáme do tepla. Zpěníme cibuli a pórek…
více o Smažené nudle na čínský způsob
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleněné nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem…
více o Mletý bůček se směsí sýrů
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh.
Do vymazaného a vysypaného…
více o Rybízová buchta s čokoládou
Rozehřejeme si troubu na 200°C, horkovzdušnou na 180°C.
Do misky si vysypeme mouku, cukr, prášek do pečiva a kakao.…
více o Exkluzivní čokoládové muffiny
1. V míse smícháme mouku, cukr, kypřící prášek a přidáme mléko, olej a vejce.
2. Nyní máme základní těsto na bábovku…
více o Jednoduchá hrnková bábovka
Smíchejte obě hořčice, med, drcené ořechy a olivový a ořechový olej.
Camembert nařízněte do kříže a obalte v zálivce,…
více o Salát s grilovaným sýrem II.