Bůček uvaříme doměkka společně se solí, celým pepřem, novým kořením a bobkovým listem. Mezitím si namícháme pastu ze zbylých surovin. Po uvaření bůček potřeme pastou, zabalíme do alobalu a necháme alespoň 2 dny v lednici uležet. Podáváme s chlebem.
Těsto: do mísy dáme umleté ořechy a cukr, promícháme. Přidáme neušlehané bílky a pořádně promícháme. Přikryjem utěrkou…
více o Výborné čokoládové rohlíčky
Smíchá se mouka s práškem do pečiva, přidá cukr, skořice, ořechy, nakrájená jablka a nakonec vejce. Vše se smíchá a…
více o Jiřinčina skořicová bábovka
1. Dáme vařit penne.
2. Mezitím nakrájíme cibuli a šunku na kostičky.
3. Osmahneme cibuli na oleji a až bude cibule…
více o Penne se smetanovou omáčkou