Bůček uvaříme doměkka společně se solí, celým pepřem, novým kořením a bobkovým listem. Mezitím si namícháme pastu ze zbylých surovin. Po uvaření bůček potřeme pastou, zabalíme do alobalu a necháme alespoň 2 dny v lednici uležet. Podáváme s chlebem.
Krabí tyčinky, pokud jsou zmrzlé, krátce povaříme a nasekáme. Totéž uděláme s chřestem a pokrájíme na kousky, brambory…
více o Karbanátky z krabích tyčinek
Sýr rozkrájíme na menší kousky, přidáme pomazánkové máslo a lžíci mléka. Potom podle chuti přisolíme a utřeme hladkou…
více o Chuťovky s jemnou pomazánkou
Nejprve si připravím formu: z pečícího papíru vystřihnu kolo, aby bylo o trošičku menší, než je dno dortové formy. Boky…
více o Dortový korpus pro začátečníky