Buchta Himálaj

4

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • První těsto
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek mléko
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • citronová kůra
    • 2
      lžíce kakao
    • 0,5
      hrnek olej
    • 1
      hrnek cukr krupice
  • Druhé těsto
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek mléko
    • 1
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 2
      ks tvaroh

Postup přípravy receptu

  • První těsto: Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáváme olej a pak i ostatní ingredience.
  • Druhé těsto: Opět vyšleháme vajíčka s cukrem a poté přidáme ostatní suroviny. Pudingk dáváme sypký (nevaříme). Toto těsto bude řídké.
  • Na vymazaný a vysypaný plech dáme půl prvního těsta, na to druhé těsto tvarohové a nahoru zbytek prvního těsta. Upečeme pozvolna a pomalu. Troubu máme na 180 stupňů, pečeme asi 40 minut. Necháme pořádně vychladnout.
Zařazení: Moučníky Buchty

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.