Buchta s karamelovým krémem

2.8

hodnoceno: 15
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 250
      g máslo
    • 4
      ks vejce
    • 2
      lžička hnědý rum
    • 150
      g cukr krystal
    • 4
      ks vanilkový pudink místo mouky
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      plechovka kondenzované mléko už zkaramelizované
    • 1
      ks margotka
    • 200
      ml olej

Postup přípravy receptu

  • Krém: máslo a zkaramelizované salko vyšleháme, přidáme trochu rumu. Těsto: Celá vejce ušleháme s cukrem, přidáme olej, vanilkový pudink, kakao a prášek do pečiva. Připravenou hmotu vylijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech, pečeme zhruba 15–25 minut na 180 stupňů. Moučník po upečení pokapeme rumem, necháme vychladnout.
  • Po vychladnutí potřeme již připraveným krémem, na který nastrouháme čokoládu Margot.
Zařazení: Moučníky Buchty Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: