Krém: máslo a zkaramelizované salko vyšleháme, přidáme trochu rumu. Těsto: Celá vejce ušleháme s cukrem, přidáme olej, vanilkový pudink, kakao a prášek do pečiva. Připravenou hmotu vylijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech, pečeme zhruba 15–25 minut na 180 stupňů. Moučník po upečení pokapeme rumem, necháme vychladnout.
Po vychladnutí potřeme již připraveným krémem, na který nastrouháme čokoládu Margot.
Žloutky a cukr vyšleháme do bělavé pěny a vmícháme 150 g nutelly. Z bílků ušleháme tuhý sníh a střídavě s moukou ho…
více o Piškotová roláda s nutellou
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Kuřecí špalíčky omyjeme, osolíme, pokapeme citronem, okořeníme tymiánem, pokapeme olejem a opečeme na pánvi. Vyndáme je…
více o Kuřecí špalíčky na tymiánu
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy