Smícháme vejce, cukr, polohrubou mouku, prášek do pečiva, olej, vodu a vše ušleháme. Těsto nalijeme na vymazaný a dobře vysypaný plech a dáme péct na 10 minut do vyhřáté trouby.
Mezitím si připravíme z mléka, pudinku a 2 lžící cukru hladký pudink. Když je pudink hotový, občas ho zamícháme, aby nám neztuhl. Poté vyndáme hotové upečené těsto z trouby a nalijeme na něj pudink. Po celé délce jej rozetřeme. Na to dáme ještě 2 zakysané smetany a rozetřeme. Poté posypeme buchtu s pudinkem kakaem nebo skořicí.
Smícháme ingredience na těsto (z bílků uděláme sníh) a upečeme na střední stupeň do růžova.
Náplň: Vyšlehanou šlehačku…
více o Řezy se zakysanou smetanou
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Lilky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Osolíme a necháme 10 minut odležet. Lilek osušíme a opékáme je asi 15 minut v…
více o Africká lilková pomazánka
1. Řepu uvařte v páře, zchlaďte, oloupejte, nakrájejte na větší kousky.
2. Dejte di mixéru s polu s nakrájeným bílým…
více o Pantzarosalata Hany Michopolu