Plech vymažeme a vysypeme hrubou moukou. Všechny ingredience smícháme a vlijeme na plech. Rozhrneme ke krajům. Pečeme asi 30 minut v troubě vyhřáté na 175 °C.
Krém: vše ušleháme v míse a mažeme na zchladlé těsto. Pokud se zdá krém málo sladký, můžeme přisladit. Poklademe ovocem.
Rosol: podle receptu na pudinkovém sáčku uvaříme pudink ze šťávy. Odstavíme z plotny a ještě chvíli mícháme, aby hmota trochu vychladla. Pak ji opatrně přes vařečku lijeme na tvaroh s ovocem. Necháme vychladit (většinou peču den dopředu).
Uvedené množství je na plech. Do dortové formy děláme z 1/2 dávky.
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji…
více o Kari guláš s hovězím masem