Těsto: Všechny ingredience smícháme dohromady. Plech vymažeme a vysypeme, vylijeme polovinu těsta, do druhé půlky dáme kakao a nalijeme na světlé těsto. Upečeme při 180–200 °C asi 15–20 minut.
Krém: V mléku uvaříme pudink, hned do horkého zašleháme máslo a poté přidáme oba tvarohy a rum. Ještě našleháme. Krém naneseme na vychladlé těsto, uhladíme a nakonec dáme polevu. Rozpustíme si čokoládu a pak do ní vmícháme zakysanou smetanu.
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové
Plátky toastu si položíme na plech vyložený papírem na pečení a posypeme sýrem. Pečeme na 200 stupňů dozlatova.
Cibuli…
více o Francouzská cibulačka IV.