Těsto: Všechny ingredience smícháme dohromady. Plech vymažeme a vysypeme, vylijeme polovinu těsta, do druhé půlky dáme kakao a nalijeme na světlé těsto. Upečeme při 180–200 °C asi 15–20 minut.
Krém: V mléku uvaříme pudink, hned do horkého zašleháme máslo a poté přidáme oba tvarohy a rum. Ještě našleháme. Krém naneseme na vychladlé těsto, uhladíme a nakonec dáme polevu. Rozpustíme si čokoládu a pak do ní vmícháme zakysanou smetanu.
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka