2.83
Odměříme 5 skleniček vody, osolíme a 20 minut v ní uvaříme čočku. Cibuli, česnek a rajče smícháme s kořením a cca 5 min… více o Čočka, cizrna a brambory s chutí Indie
Ve vodní lázni rozpustíme pořádné množství medu (žádný cukr nepřidávám) + odhadem trochu mléka a máslo s olejem.… více o Medovník podle oka a chuti (zkrátka pro praktiky)
Maso na hamburger (mleté) smícháme s jemně nakrájenou cibulí, jemně nakrájenou petrželkou, trochou olivového oleje,… více o Hamburger úžasné chuti
Představte si dezert, který už po jedné lžičce roztančí vaše chuťové buňky. Ano, řeč je o… Celý článek
Vepřové maso se u nás těší obrovské oblibě. Správně připravené pečené vepřové chce svůj čas, a… Celý článek
V ponurých podzimních a zimních dnech člověka máloco uspokojí tak, jako chutné, teplé a dobré… Celý článek
Upečte si něco sladkého, co potěší nejen vaše chuťové buňky, ale i vaši duši. Máme pro vás… Celý článek
Filé posypeme provensálským kořením a jemně pokapeme citronovou šťávou. Orestujeme na oleji, maso vyjeme. Přidáme… více o Rybí filé po provensálsku
Ušleháme vejce s cukrem do pěny a postupně zašleháme horkou vodu. Do husté vaječné pěny přidáme prosátou mouku… více o Jahodové pokušení
Droždí rozmícháme s cukrem dokud se nerozpustí na kaši. Do mísy dáme mouku, 1/4 l vody, droždí, sůl. Vypracujeme těsto … více o Rohlíky na ráno
Všechny ingredience dáme do domácí pekárny a zapneme na program "moučník". více o Šlehačková bábovka s pudinkem a jablíčky
Smíchat mléko .žloutky,mouku,sůl,petrželku,oříšek,touto směsí zalít rohlíky a přidat sníh.Vzniklé těsto balit jako… více o Karlovarský knedlík
Těstoviny uvaříme v osolené vodě s kapkou oleje podle návodu. Mezitím si oloupeme a na plátky, nebo půlplátky podle… více o Houbové těstoviny
Cizrnu přelijeme studenou vodou a necháme nejméně 12 hodin nabobtnat. Pak cizrnu dáme do velkého hrnce a prudce vaříme… více o Hummus
Koření si připravíme do uzlíčku: do kousku prostěradla vložíme 5kuliček nového koření, 5 kuliček pepře a 1 bobkový list… více o Omáčka Bolognese
Troubu předehřejte na 200 °C. Zapékací formu vymažte máslem. Plátky dýně povařte s trochou vody doměkka. V pánvi… více o Dýňovo-špenátové lasagne
Na hlubokém plechu promícháme a rovnoměrně zakapeme Salkem, pražíme dozlatova a musíme často míchat, ať se nám vločky… více o Müsli ořechové
Jáhly přebereme a 3x spaříme vroucí vodou (zbavíme je tím hořkosti). Poté je nasypeme do 1.5-násobku osolené vody, ve… více o Jáhly s mrkví na kari
1.KROK:VEZMEME SI 2 MISKY 2.KROK: DO KAŽDÉ MISKY ROZKLEPNEME 2 VEJCE A ROŠLEHÁME 3.KROK: DO JEDNÉ MISKY DÁME… více o amoleta z vajec z náplní