Všechny suroviny na těsto smícháme a nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, dáme péct do vyhřáté trouby na 180 °C na 15 minut. Upečený korpus dáme vychladit.
Uvařený pudink vychladíme, smícháme se zakysanou smetanou a na buchtu uděláme touto směsí kola, pomocí cukrářského sáčku. Dáme do trouby vyhřáté na 180 °C na 10–15 minut dopéct.
Na vychlazenou buchtu naskládáme do středu bílých kol meruňky a celou buchtu polijeme želatinou.
Maso nakrájíme na silnější proužky, osolíme, opepříme. Na rozehřátém oleji orestujeme prolisovaný česnek, vložíme maso…
více o Kuře s hořčičnou omáčkou
Oloupanou a nahrubo nakrájenou mrkev, celer a cibuli s dýni vaříme v co nejmenším množství vody. Když je vše uvařeno do…
více o Smetanová dýňová polévka
Mouku prosijeme do mísy a uprostřed uděláme důlek. Do něj rozdrobíme droždí a smícháme ho s 1 lžící cukru a 2-3 lžícemi…
více o Štóla marcipánová ovocná