Všechny suroviny na těsto smícháme a nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, dáme péct do vyhřáté trouby na 180 °C na 15 minut. Upečený korpus dáme vychladit.
Uvařený pudink vychladíme, smícháme se zakysanou smetanou a na buchtu uděláme touto směsí kola, pomocí cukrářského sáčku. Dáme do trouby vyhřáté na 180 °C na 10–15 minut dopéct.
Na vychlazenou buchtu naskládáme do středu bílých kol meruňky a celou buchtu polijeme želatinou.
Olej rozehřejme na pánvi, přidáme pórek a necháme jej za občasného míchání změknout. Bude to trvat zhruba 15 minut. Na…
více o Těstoviny s pórkem a špenátem
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě