Těsto rozpůlíme na dvě části, obě vyválíme. Uvaříme pudink z litru mléka, mírně osladíme. Jednu vyválenou půlku těsta vložíme na plech, poklademe piškoty, zalijeme pudinkem a zakryjeme druhou půlkou těsta. Pečeme dozlatova.
V mléce uvaříme hustý pudink a osladíme ho. Necháme vychladit. Listové těsto vyválíme a nakrájíme na obdélníky asi 10×5…
více o Koláčky z listového těsta
Na másle zpěníme dorůžova cibulku, přidáme rajský protlak a zalijeme horkou vodou. Přidáme koření a necháme povařit,…
více o Lenčina skvělá rajská omáčka
Trochu zatvrdlé housky nakrájíme na tenké plátky (3-4 mm), mléko nalijeme v nízké vrstvě na mělký talíř a 1/3 plátků…
více o Žemlovka s jablky a tvarohem