Zelí nadrobno nakrájíme (nejlépe nasekáme v sekáčku) a stejně tak i cibuli. Přidáme ostatní ingredience a umícháme těsto.
Těsto nalijeme na hluboký pekáč vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 175 stupňů asi 1 hodinu. Necháme trochu vychladnout, posypeme druhou lžící podravky a zatepla podáváme.
Do mističky dáme asi 16 dkg hrubé mouky, uprostřed uděláme důlek, do kterého vyklepneme vejce, přidáme polévkovou lžíci…
více o Domácí nudle do polévky
Sojové kostky zalijeme soj.omáčkama a worchestrem,přilijeme vodu a uvaříme do měkka.Nakrájenou větší cibuli osmahneme…
více o Sojové maso se sojovou omáčkou
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě